Associació Bíblica de Catalunya

Cursos Bíblics d’Estiu 2022

Amb goig us anunciem que ja ho tenim tot a punt per celebrar la 47a edició dels Cursos Bíblics d’Estiu. Seran de l’11 al 15 de juliol a Tarragona.

Amb aquests cursos pretenem oferir un mètode d’estudi que ens ajudi a fruir de la Paraula, a viure més a fons la nostra fe i a comunicar-la als altres. Creiem que tan sols amb el coneixement de la Paraula i l’ajut de l’Esperit Sant farem una Església més dinàmica, una Església de conviccions fermes, sempre conscient i compromesa, una Església viva i present en el món.

Enguany, de 9.30 a 13.00 del matí,  el professor Joan Ferrer impartirà el curs «Lectura de l’Evangeli segons Lluc.»
A la tarda, de 16.00 a 19.30h., el professor Antoni Pérez de Mendiguren impartirà el curs «Els llibres grecs de l’Antic Testament»

Tot enfortint la col·laboració mútua que des de fa temps hi ha entre l’ABCAT i l’ISCR SANT FRUCTUÓS, a partir del 2010, els Cursos Bíblics d’Estiu tenen el reconeixement acadèmic de l’ISCR de Tarragona. Podeu cursar-los, a l’estil de sempre, com a alumnes oients (certificat d’assistència al final), com a assignatures optatives del batxillerat (2ECTS) o la llicenciatura (2ECTS) en Ciències Religioses a l’ISCR SANT FRUCTUÓS, o com a curs de Formació Permanent del Professorat.

Si cliqueu damunt de la imatge, podreu veure i descarregar el programa.

El període d’inscripcions ja està obert Us hi esperem!

INSCRIPCIONS

Exit mobile version